Studiekeuzebegeleiding

Voor iedereen een passend traject!

Stap voor stap naar de studie die echt bij jou past!

De juiste voorbereiding geeft een geslaagde vervolgstudie

Je moet een studie kiezen. Welke richting? Welke studie? Welke stad? Ouders, vrienden, docenten en decaan -ze geven je goed bedoelde adviezen. Maar wat wil jij? 

Je hebt geen idee... 

Ik kan me voorstellen dat het veel stress oplevert! Dat je bang bent. Bang dat je in jouw eerste studiejaar ontdekt dat de opleiding totaal niet bij jou past. Waardoor je voortijdig stopt. Onnodige kosten maakt. En studietijd verliest... 

Zeker wanneer je al een keer (of vaker) gestopt bent met een studie kan de stress steeds groter worden..

Jezelf goed kennen is de basis van een geslaagde studiekeuze. Weet jij echt wat je leuk vindt? Kun jij jouw talenten goed benoemen? Wat is jouw toekomstbeeld en weet je welk inkomen je nodig hebt om dit te realiseren? Mensen zijn het meest tevreden over hun keuze wanneer ze echt het gevoel hebben dat ze een positieve bijdrage kunnen leveren. Dat hun baan iets betekent voor een ander, voor de maatschappij of voor de aarde.

Gelukkig hoef je het niet helemaal zelf te doen. Omdat iedereen een anders is heb ik 5 verschillende studiekeuzetrajecten ontwikkeld. 

Zo is er altijd een traject dat past bij jouw vragen, wensen en budget.

Meer informatie vind je hier:

Zelfstandig werken met het online stappenplan

Zelfstandig online werken incl. test

Studiekeuzetraject in een online groepje

Individueel traject kort

Individueel traject lang


Wil je meer weten over studiekeuze?

Ik help je graag!

Moet je binnenkort een studie kiezen? Dan is het verstandig om dit op de juiste manier te doen.Ik help je graag stap voor stap naar de keuze die echt bij je past.